Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с парахода (не пали)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с парахода (не пали)

Здеавеите колеги,моето параходче нещо ме предаде става дума за 2-ка ТС, та директно по проблема оставих колата четвъртъка и съботата баща ми имаше работа и понеже не може да запали неговия дизелов форд му дадох алфата и какво станало опитал да запали запалила и веднага изгаснала и краи.Пробвахме да сипем безнзин, защото беше малко не стана,пробвахме да ми дадът ток пак не стана ,днес пробвахме с неговия акомулатор напълно зареден пак не стана иначе колата се мъчи да запали и припуква,баща ми смята ,че може да е имало мако вода в бензина и да е замръзнало някъде в някоя тръбичка,но все пак ако може да си кажете вашето мнение.

Е най-лесно, откачи маркуча за бензина , дай на контакт и виж дали мята.Случва се често и алармата да се ошашавя и да ти гаси колата тя.
    Alfa164 T.S 148++ HP
    Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Като за начало почваш с кабели за свещите и делка ако е с делка де.Ако има газ защо не пробваш да я запалиш на газ?
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ами колеги пробвах но клемата на маркуча за бензина е запекла и не мога да я извадя ,но ще пробвам пак иначе колaта е на бензин нямам газ ,проверих кабелите на свещите и делката ток има да те убие просто нз ще видя сряда го дават затопляне ще пробвам тогава да запала.
        Last edited by Lazarincho; d.m.y г., 21:30.

Comment

Първоначално публикувано от Lazarincho Покажи съобщение
          Здеавеите колеги,моето параходче нещо ме предаде става дума за 2-ка ТС, та директно по проблема оставих колата четвъртъка и съботата баща ми имаше работа и понеже не може да запали неговия дизелов форд му дадох алфата и какво станало опитал да запали запалила и веднага изгаснала и краи.Пробвахме да сипем безнзин, защото беше малко не стана,пробвахме да ми дадът ток пак не стана ,днес пробвахме с неговия акомулатор напълно зареден пак не стана иначе колата се мъчи да запали и припуква,баща ми смята ,че може да е имало мако вода в бензина и да е замръзнало някъде в някоя тръбичка,но все пак ако може да си кажете вашето мнение.
          Горивната помпа арбайтет?
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

То и днес ако не е запалила, значи нещо става...
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
            X